Meld je aan!

Ben jij maatschappelijk betrokken, ondernemend en opzoek naar een uitdaging naast je studie? Dan ben je bij Enactus Utrecht aan het juiste adres!

Meld je aan en krijg de mogelijkheid om:

              –  Maatschappelijke impact te maken in Utrecht en omgeving

              –  Naast je studie een sociale onderneming te runnen

              –  Je professionele netwerk uit te breiden

              –  Jezelf te ontwikkelen en uit te dagen

              –  Jouw academische kennis in de praktijk toe te passen

              –  Evenementen bij te wonen om nooit te vergeten

             –  Onderdeel uit te maken van een enthousiast en gedreven team studenten

          –  In contact te komen met het bedrijfsleven en partners (o.a. KPMG, Randstad, Rabobank)

 

Bij Enactus Utrecht ben je minimaal voor één jaar lid. Dit is onder andere om de continuïteit van de ondernemingen en teams te waarborgen. Er staat 8-10 uur per week voor als je onderdeel wilt worden van één van de teams. Voor het bestuur staat 25-30 uur per week. Maandelijks is er een ledenavond met afwisselend een workshop of leuke activiteit, welke altijd wordt afgesloten met een gezellige borrel.

 
Wervingsperiode

In mei werven wij weer nieuwe leden, de deadline om je aan te melden is 6 mei. Op 30 april vindt de informatieavond plaats, de locatie en tijden zullen nog bekend worden gemaakt. Er zal een sollicitatie plaatsvinden na aanmelding, en vervolgens een selectie worden gemaakt.

Meer informatie?

Volg onze Facebook, Instagram en LinkedIn om een impressie te krijgen van de activiteiten die we ondernemen! Heb je vragen? Mail dan naar recruitment@enactusutrecht.nl of kom langs voor een kop koffie!