Aanmelden

WAAROM LID WORDEN?

Enactus Utrecht is hét studentenplatform voor sociaal ondernemerschap in Utrecht. Wanneer je je aanmeldt, krijg je de kans om:

  • Naast je studie een onderneming te runnen samen met andere studenten
  • In contact te komen met het bedrijfsleven en partners
  • Bij te dragen aan een wereld om trots op te kunnen zijn
  • Lid te worden van een ambitieus, gezellig team studenten
  • Jezelf te ontwikkelen

FUNCTIES

Bij Enactus Utrecht ben je minimaal voor één jaar lid. Dit is onder andere om de continuïteit van de ondernemingen en teams te waarborgen. Er staat 8-10 uur per week voor als je onderdeel wilt worden van één van de teams. Maandelijks is er een Enactus avond met afwisselend een workshop of ontspannende activiteit, welke altijd wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Projectlid

Als Projectlid ben je actief in één van de sociale ondernemingen of kan je onderdeel worden van een nieuwe, nog niet bestaande onderneming.

Denktanklid

Als lid van de Denktank ben je het brein achter elke nieuwe onderneming en verantwoordelijk voor de innovatie binnen de organisatie.

AcademyLID

Als Academylid ben je verantwoordelijk voor de kennisopbouw van de leden van Enactus wat betreft sociaal ondernemerschap.

AAnmelden

De wervingsperiode vindt plaats in mei en tegen die tijd zal de aanmeldingsdeadline bekend worden gemaakt. Stuur voor die deadline je CV + motivatie naar recruitment@enactusutrecht.nl. Er zal een sollicitatie plaatsvinden en vervolgens zal er een selectie worden gemaakt. De kans bestaat dat er door het jaar heen vacatures open komen te staan. Hou daarvoor goed alle social media kanalen in de gaten en de website zelf.

meer informatie?

Volg onze facebook, instagram en LinkedIn om een impressie te krijgen van de activiteiten die we ondernemen! Heb je vragen? Mail dan naar recruitment@enactusutrecht.nl of kom langs op de office om een kop koffie te drinken en elkaar te leren kennen.