Enactus UTrecht zoekt nieuwe leden!

Ben jij actief, ondernemend en op zoek naar een uitdaging naast je studie?

Dan ben je bij Enactus Utrecht aan het juiste adres! 

Meld je aan en krijg de kans om door middel van het runnen van je eigen sociale onderneming, maatschappelijke impact te maken in Utrecht en omgeving. Je daagt jezelf uit, ontwikkelt jezelf op het gebied van sociaal ondernemerschap en je vergroot je (professionele) netwerk. Ook kom je in contact met het bedrijfsleven en partners (o.a. KPMG, Randstad & Rabobank). Studenten bij Enactus Utrecht zijn enthousiast en gedreven en samen met jouw team krijg je de kans om de toffe evenementen bij te wonen. Spreekt dit jou aan? Grijp dan nu je kans en meld je aan bij Enactus Utrecht!

Meld je aan!

Ben je enthousiast geworden? Schrijf dan een motivatiebrief (max. 1 A4) en upload je CV door op onderstaande knop te klikken. Doe dit vóór 30 november 23:59 en je hoort zo snel mogelijk meer van ons!

Word student ondernemer

Wil jij je eigen onderneming runnen? Word student ondernemer!

Bestuursjaar

Ben jij geïnteresseerd in een bestuursjaar bij Enactus?

Wervingsperiode

Momenteel werven wij weer nieuwe leden (studentondernemers). Houd de website en social media goed in de gaten om op de hoogte te zijn van belangrijke data en de aanmelddeadline. Er zal een sollicitatie plaatsvinden na aanmelding, en vervolgens een selectie worden gemaakt.

Interesse in een bestuursjaar? Kom dan solliciteren bij onze volgende wervingsperiode in mei!

Meer informatie? 

Volg onze Facebook, Instagram en LinkedIn om een impressie te krijgen van de activiteiten die we ondernemen! Heb je vragen? Mail dan naar hr@enactusutrecht.nl of kom langs voor een kop koffie!

Contact

Email: communicatie@enactusutrecht.nl
Heidelberglaan 2
3584CS, Utrecht
MON-FRI 09:00 - 17:00

"A head
for business
a heart
for the world"