Wil jij lid worden?

Ben jij actief, ondernemend en op zoek naar een uitdaging naast je studie?

Dan ben je bij Enactus Utrecht aan het juiste adres! 

Meld je aan en krijg de kans om door middel van het runnen van je eigen sociale onderneming, maatschappelijke impact te maken in Utrecht en omgeving. Je daagt jezelf uit, ontwikkelt jezelf op het gebied van sociaal ondernemerschap en je vergroot je (professionele) netwerk. Ook kom je in contact met het bedrijfsleven en partners (o.a. KPMG, Randstad & Rabobank). Studenten bij Enactus Utrecht zijn enthousiast en gedreven en samen met jouw team krijg je de kans om de toffe evenementen bij te wonen. Spreekt dit jou aan? Grijp dan nu je kans en meld je aan bij Enactus Utrecht!

Momenteel zoeken wij mensen voor onze nieuwe onderneming SpelenderGrijs en de Bostelbakkers. 

Vanaf 1 februari willen wij met een team van vier gemotiveerde en ondernemende studenten leiding gaan geven aan de landelijke onderneming Spelendergrijs dat sinds kort onderdeel is van Enactus Utrecht. Op het moment staan er over verschillende steden verspreid al zo’n 60 activiteiten gepland voor dit jaar, dus direct werk aan de winkel om dit te managen. Daarnaast is er zeker ook genoeg ruimte voor het verder ontwikkelen van het concept, want de ambities zijn groot! We zijn op zoek naar een Marketingmanager, Coördinator regiomanagers, Penningmeester en Innovatiemanager.

Ook zoeken we versterking voor de Bostelbakkers, dé onderneming die zich samen met vluchtelingen inzet tegen voedselverspilling! 

Lijkt het je leuk om met een tijdsinvestering van zo’n 10 uur in de week één van deze functies te vervullen en als team een sociale onderneming te leiden? Ben jij maatschappelijk betrokken, ondernemend en ga jij graag uitdagingen aan? En wil je onderdeel worden van Enactus Utrecht, hét studentenplatform voor sociaal en duurzaam ondernemerschap? MELD JE DAN UITERLIJK 28 JANUARI AAN!

Word student ondernemer

Wil jij je eigen onderneming runnen? Word student ondernemer!

Bestuursjaar

Ben jij geïnteresseerd in een bestuursjaar bij Enactus?

Wervingsperiode

Momenteel werven wij mensen voor onze nieuwe onderneming SpelenderGrijs en de Bostelbakkers. Wil je solliciteren voor de andere teams? Die volgende werving zal plaats vinden in mei. Houd de website en social media goed in de gaten om op de hoogte te zijn van belangrijke data en de aanmelddeadline. Er zal een sollicitatie plaatsvinden na je aanmelding en vervolgens wordt er een selectie gemaakt.

Interesse in een bestuursjaar? Kom dan solliciteren bij onze volgende wervingsperiode in mei!

Meer informatie? 

Volg onze Facebook, Instagram en LinkedIn om een impressie te krijgen van de activiteiten die we ondernemen! Heb je vragen? Mail dan naar hr@enactusutrecht.nl of kom langs voor een kop koffie!

Contact

Email: communicatie@enactusutrecht.nl
Heidelberglaan 2
3584CS, Utrecht
MON-FRI 09:00 - 17:00

"A head
for business
a heart
for the world"