WIJ ZOEKEN NIEUWE LEDEN EN EEN NIEUW BESTUUR!

Ben jij actief, ondernemend en op zoek naar een uitdaging naast je studie?

Dan ben je bij Enactus Utrecht aan het juiste adres! 

Meld je aan en krijg de kans om door middel van het runnen van je eigen sociale onderneming, maatschappelijke impact te maken in Utrecht en omgeving. Je daagt jezelf uit, ontwikkelt jezelf op het gebied van sociaal ondernemerschap en je vergroot je (professionele) netwerk. Ook kom je in contact met het bedrijfsleven en partners (o.a. KPMG, Randstad & Rabobank). Studenten bij Enactus Utrecht zijn enthousiast en gedreven en samen met jouw team krijg je de kans om de toffe evenementen bij te wonen. Spreekt dit jou aan? Grijp dan nu je kans en meld je aan bij Enactus Utrecht!

Word student ondernemer

Wil jij je eigen onderneming runnen? Word student ondernemer!

Bestuursjaar

Ben jij geïnteresseerd in een bestuursjaar bij Enactus?

Wervingsperiode

De werving is weer begonnen! De komende periode zijn wij weer opzoek naar studenten die hun eigen sociale onderneming willen runnen bij Enactus! Ook zoeken we een nieuw bestuur voor het studiejaar 2019 – 2020. Heb je interesse? Kom dan naar de informatieavond in de Social Impact Factory op 29 april en meld je uiterlijk aan op 3 mei. Er zal een sollicitatie plaatsvinden na je aanmelding en vervolgens wordt er een selectie gemaakt.

 

Meer informatie? 

Volg onze Facebook, Instagram en LinkedIn om een impressie te krijgen van de activiteiten die we ondernemen! Heb je vragen? Mail dan naar hr@enactusutrecht.nl of kom langs voor een kop koffie!

Contact

Email: communicatie@enactusutrecht.nl
Heidelberglaan 2
3584CS, Utrecht
MON-FRI 09:00 - 17:00

"A head
for business
a heart
for the world"