Wil jij lid worden?

Ben jij actief, ondernemend en op zoek naar een uitdaging naast je studie?

Dan ben je bij Enactus Utrecht aan het juiste adres! 

Meld je aan en krijg de kans om door middel van het runnen van je eigen sociale onderneming, maatschappelijke impact te maken in Utrecht en omgeving. Je daagt jezelf uit, ontwikkelt jezelf op het gebied van sociaal ondernemerschap en je vergroot je (professionele) netwerk. Ook kom je in contact met het bedrijfsleven en partners (o.a. KPMG, Randstad & Rabobank). Studenten bij Enactus Utrecht zijn enthousiast en gedreven en samen met jouw team krijg je de kans om de toffe evenementen bij te wonen. Spreekt dit jou aan? Grijp dan nu je kans en meld je aan bij Enactus Utrecht!

Word student ondernemer

Wil jij je eigen onderneming runnen? Word student ondernemer!

Bestuursjaar

Ben jij geïnteresseerd in een bestuursjaar bij Enactus?

Wervingsperiode

De volgende werving zal plaats vinden in mei. Houd de website en social media goed in de gaten om op de hoogte te zijn van belangrijke data en de aanmelddeadline. Er zal een sollicitatie plaatsvinden na je aanmelding en vervolgens wordt er een selectie gemaakt.

Interesse in een bestuursjaar? Kom dan solliciteren bij onze volgende wervingsperiode in mei!

Meer informatie? 

Volg onze Facebook, Instagram en LinkedIn om een impressie te krijgen van de activiteiten die we ondernemen! Heb je vragen? Mail dan naar hr@enactusutrecht.nl of kom langs voor een kop koffie!

Contact

Email: communicatie@enactusutrecht.nl
Heidelberglaan 2
3584CS, Utrecht
MON-FRI 09:00 - 17:00

"A head
for business
a heart
for the world"