Enactus Utrecht bestaat 10 jaar en dit moet gevierd worden. Al 10 jaar zorgen enthousiaste Utrechtse studenten voor sociale impact. Op dit moment door middel van 6 succesvolle sociale ondernemingen die worden gerund door 56 jonge ondernemers. Aankomende zaterdag 9 mei vieren we deze mijlpaal met onze eigen markt voor sociaal ondernemers in de Janskerk: Gat in de Markt. Een markt die iedereen laat kennismaken met wat sociaal ondernemend Utrecht te bieden heeft.

Tijdens Gat in de Markt maak je kennis met sociaal ondernemend Utrecht. Struin langs de marktkramen en ontdek wat de sociale ondernemers te bieden hebben. Custom Maid recycled oude kleding tot hippe nieuwe musthaves. Vanuit Enactus VU zijn Baking Power en Happie aanwezig. De eigen ondernemingen van Enactus Utrecht Sosjaal, Oma’s United en Potje met zijn natuurlijk ook te vinden op Gat in de Markt.  Benieuwd naar deze en alle andere sociale ondernemingen? Kom dan aankomende zaterdag tussen 11:00 uur en 15:00 uur naar Gat in de Markt in de Janskerk. We zien je daar!

Impact maken is wat de studenten en jonge ondernemers van Enactus Utrecht al 10 jaar met heel veel liefde doen. Samen zorgen we ervoor dat onze ondernemingen uitgroeien tot successen. We zijn keihard aan het werk om onze 6 ondernemingen uiteindelijk zelfstandig te laten draaien. Bijvoorbeeld KlikStart die computercursussen voor ouderen verzorgt. Ze zijn afgelopen jaar begonnen en geven de cursussen nu al op drie locaties. En in mei start de eerste tabletcursus. KlikStart is nog lang niet uitgegroeid en dat geldt voor al onze ondernemingen. Samen blijven we impact maken in Utrecht!

 

10 jaar Enactus Utrecht