Na het winnen van de Nationale Competitie op 5 juni 2015 mag Utrecht Enactus Nederland vertegenwoordigen tijdens de World Cup in Johannesburg (Zuid-Afrika). Het evenement zal gehouden worden van 14 t/m 16 oktober 2015 in het Sandton Convention Centre. Tijdens het evenement presenteren de beste Enactusteams van over de hele wereld welke sociale impact zij het afgelopen jaar gemaakt hebben.

15 oktober zal het presentatieteam bestaande uit Emma Brouwer, Sandrine Steeghs, Jermain van der Graaf, Thomas Burger en Malou Peters-Sengers presenteren welke impact Enactus Utrecht het afgelopen jaar heeft gemaakt middels haar sociale ondernemingen. Deze impact zorgde er al voor dat ze de Nationale winst binnen sleepten. Nu gaan ze er alles aan doen om ook de beste van de wereld te worden! Natuurlijk worden ze hierin gesteund door een grote groep leden en supporters van Enactus Utrecht die meegaan naar Zuid-Afrika om het team aan te moedigen.

Programma in het kort:

  • 14 oktober: openingsceremonie en Cultural Fair
  • 15 oktober: eerste rondes presentaties en de beroemde Dutch Party
  • 16 oktober: de (halve) finales

Benieuwd wat Enactus precies is? Of wil je Enactus Utrecht zien presenteren? Dan hoef je niet meteen een ticket naar Johannesburg te kopen. Delen van de World Cup worden live-gestreamd via www.enactus.nl/worldcup.

Enactus Utrecht op de World Cup