Op vrijdag 5 juni vond de jaarlijkse Nationale Competitie van Enactus Nederland plaats. In de Jaarbeurs presenteerden elf verschillende Enactus teams uit heel Nederland hun prestaties van het Enactus jaar 2014-2015. In een jury zaten leiders uit het bedrijfsleven van de verschillende partnerbedrijven van Enactus. Zij bepaalden welk Enactus team het afgelopen jaar het best heeft gepresteerd. Het was een mooie dag waar zowel de leiders uit het bedrijfsleven als de teams onderling door elkaar werden geïnspireerd.

In de voorrondes nam Enactus Utrecht het op tegen Enactus Tilburg Universiteit, Enactus Haagse Hogenschool en Enactus Universiteit Maastricht. Enactus Utrecht won deze eerste ronde, waardoor we onze presentatie nogmaals mochten opvoeren in de finaleronde.

De finaleronde vond plaats in de grote zaal waar zo’n 400 toeschouwers aanwezig waren. In de finale nam Enactus Utrecht het op tegen Enactus Universiteit van Amsterdam, Enactus Erasmus Universiteit en Enactus University College Utrecht. Alle presentaties waren ontzettend goed. Op het moment van de uitslag was er een hoge spanning. De tweede prijs ging naar Enactus University College Utrecht. Hierna werd bekend gemaakt dat wij, Enactus Utrecht, National Champion van 2015 zijn. Fantastisch!

We zijn enorm trots dat wij met onze 56 studenten en 6 ondernemingen deze prijs hebben bemachtigd, wat betekent dat wij Enactus Nederland in October mogen vertegenwoordigen op de WorldCup in Johannesburg.

Wij willen al onze partners ontzettend bedanken voor de steun van afgelopen jaar. Zij hebben het mede mogelijk gemaakt dat wij wederom National Champion zijn. Vol trots zullen wijenactusnationalchampion Enactus Nederland representeren op de World Cup 2015.

 

 

 

 

 

Enactus Utrecht wint Nationale Competitie 2015