Nadat Enactus Utrecht in juni de Nationale Competitie had gewonnen mochten we Enactus Nederland vertegenwoordigen tijdens de World Cup in Toronto, Canada. Bij de World Cup presenteren de beste teams van over de hele wereld wat zij het afgelopen jaar hebben bereikt. Eind september was het eindelijk zover: het presentatieteam van Utrecht mocht gaan knallen. Naast het presentatieteam vloog er ook een grote groep supporters mee om het internationale evenement mee te maken!

14753961_10154772607366802_3221157146367222159_o

Het presentatieteam bestond uit: Maud Grootelaar, Mark Peels, Lilian Mooren, Jaimy Nijnens en Sanne Bitter. Enactus Utrecht zat in de league met United Kingdom, Nigeria en Maleisië. Helaas hebben we de halve finale niet gehaald, maar we hebben veel inspiratie opgedaan voor komend academisch jaar! Daarnaast hebben we na de presentatiedag ook volgens traditie de Dutch Party georganiseerd, wat een groot succes was.

Vrijdag vonden de finales plaats. India, Nigeria, Duitsland en Canada stonden in de finale. Canada was de terechte winnaar van de Enactus World Cup 2016!

Wil je ons presentatieteam nog een keer zien knallen? De presentatie is hier terug te zien.

 

 

Enactus World Cup