Afgelopen zaterdag vond in de Janskerk de eerste editie van Gat in de Markt plaats. Een markt met het doel om sociaal en duurzaam ondernemers een podium te bieden.

Van 11:00 tot 15:00 liepen er zo’n duizend bezoekers langs de vele kraampjes van ondernemers. Iedereen genoot van de verschillende muzikale optredens en heerlijke hapjes en drankjes. Grote dank gaat uit naar onze partner Conclusion en het U-fonds. Gat in de markt was een groot succes!

Gezien de vele positieve berichten in de media is dit niet onopgemerkt gebleven. Het AD was kwam langs en lichtte in onderstaand artikel twee ondernemers uit, waaronder SoSjaal, een van de ondernemingen van Enactus Utrecht.

De markt is georganiseerd door een team studenten van Enactus Utrecht. Enactus Utrecht is het studentenplatform voor sociaal ondernemerschap. Studenten van Enactus Utrecht zetten in samenwerking met leiders uit het bedrijfsleven en de Universiteit Utrecht sociale ondernemingen op. Het team van GIDM zag de kans sociaal ondernemerschap in Utrecht op de kaart te zetten. Met Gat in de Markt geven wij ook andere sociaal en duurzaam ondernemers in Utrecht een podium.

CEtHnnVUUAAsfKU

 

Gat in de Markt een groot succes