Kom op zaterdag 9 mei naar de allereerste editie van Gat in de Markt in de indrukwekkende Janskerk. Een markt waar een rijke diversiteit aan sociale en duurzame ondernemers laat zien wat zij doen en verkopen. Struin van 11:00 uur tot 15:00 uur langs de kramen en laat je verrassen door de creativiteit en diversiteit aan producten en lekkernijen.

11043410_1571813859740369_6667397566739644710_oGat in de Markt is de ideale gelegenheid om te zien wat er allemaal gebeurt op het gebied van sociaal en duurzaam ondernemen in Utrecht. Ga in gesprek met de ondernemers onder het genot van een hapje en drankje en geniet van de swingende muziek van onder andere Stagaluga!

Custom Maid is er met de nieuwe collectie Remaid waarin denim een nieuw leven heeft gekregen. Bij Custom Maid kun je ook zelf je jurk ontwerpen waarna deze gemaakt wordt van tweedehands kleding. Op deze manier wordt het verspillen van goede stoffen tegen gegaan.

Ga in gesprek met de ondernemers onder het genot van een hapje en drankje en geniet van de swingende muziek van onder andere Stagaluga!

Vanuit organisator Enactus Utrecht zullen SoSjaal, Oma’s United en Potje Met een kraampje op de markt hebben. Bij Sosjaal koop je de mooiste, door Bhutaanse vluchtelingenvrouwen, gebreide producten. De oma’s van Oma’s United zijn druk bezig geweest met het kleurig beschilderen van pollepels. En de potjes van Potje met gaan voedselverspilling tegen door producten te upcyclen.

Naast al dit moois zullen er nog veel meer sociale ondernemingen deel uitmaken van Gat in de Markt. Houd Facebook in de gaten als je wilt weten welke ondernemers en bands er nog meer aanwezig zullen zijn op 9 mei tijdens Gat in de Markt! Wil je zelf een plekje op de markt bemachtigen? Mail dan snel naar m.ellenbroek@enactusutrecht.nl.

Wat doet Enactus Utrecht?

Enactus Utrecht is een organisatie die niet alleen in Utrecht maar wereldwijd studenten, het hoger onderwijs en leiders uit het bedrijfsleven aan elkaar verbindt. Samen starten we ondernemingen om een betere en duurzamere wereld mogelijk te maken.

Janskerk toneel voor sociaal en duurzame Gat in de Markt