Nadat Klikstart 5 mooie jaren lang impact heeft gemaakt onder de vleugels van Enactus Utrecht, is het voor de sociale onderneming tijd om op eigen benen te gaan staan. Sinds mei 2017 is Klikstart naar de zogenoemde Enexit!

Klikstart organiseert laptop en tablet cursussen voor ouderen. Op verschillende locaties in Utrecht worden groepscursussen gegeven door studentdocenten en stagiaires van het ROC Midden Nederland. In samenwerking met Hollandsch-Welvaren draagt Klikstart ook bij aan een nieuw concept: Digitale Buddies. Een innovatieve, gepersonaliseerde aanpak, waarbij studenten aan ouderen digitale vaardigheden aanleren en tegelijkertijd het levensverhaal van ouderen vastleggen. Naast groepslessen is Klikstart dit jaar ook gestart met thuislessen, voor de ouderen die graag een-op-een een digitale cursus krijgen.
Door de toename van diensten en de groei die Klikstart de afgelopen twee jaar heeft doorgemaakt is besloten dat het voor de ontwikkeling van de onderneming goed is als deze naar een hoger level getild wordt. Om deze reden zal Klikstart vanaf heden doorgaan als zelfstandige sociale onderneming. Wij willen alle studenten en alumni die zich hebben ingezet voor Klikstart en bijgedragen hebben aan dit enorme succes ontzettend bedanken. Wij wensen Stefan, Jaimy en Michael veel succes in de toekomst!
Wil je op de hoogte blijven van KlikStart? Volg ze dan op Facebook!
18700809_1187934024662341_3696384474220895198_o
Van links naar rechts: Jaimy Nijnens, Michael Maahs en Stefan Werrelmann.
KlikStart is naar de Enexit!