Nadat Rebottled 1,5 jaar lang impact heeft gemaakt onder de vleugels van Enactus Utrecht, is de onderneming officieel naar de Enexit!

Rebottled gelooft dat upcyclen het nieuwe recyclen is. Zo verlengt Rebottled de levensduur van wijnflessen door er nieuwe drinkglazen van te maken. Dit gebeurt op een werkplek van het Leger des Heils in Utrecht. Hierdoor helpen ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan werk en denken zij aan het milieu. Aan de hand van dit alledaagse product kunnen niet allen horecagelegenheden, maar ook mensen thuis laten zien dat zij achter duurzaamheid staan.
Doordat de productiekant de groeiende vraag niet bij kon houden was er een grote investering nodig in nieuwe machines. De teamcaptain van de onderneming Rebottled heeft zoveel passie voor het concept dat hij besloot zelf te willen investeren. Iets waar wij als Enactus Utrecht heel trots op zijn! Om het mogelijk te maken dat de teamcaptain kon investeren is besloten het Exit proces te versnellen en Rebottled verder te laten gaan als zelfstandige sociale onderneming.
Rebottled is enorme stappen aan het maken en wij hebben er alle vertrouwen in dat het een groot succes gaat worden! Wij willen alle studenten en alumni die zich hebben ingezet voor Rebottled en bijgedragen hebben aan dit enorme succes ontzettend bedanken. Wij wensen Jermain van der Graaf, Juan Diego Flores en hun zomerstagiair Ferry Tillekens heel veel succes.
Wil je op de hoogte blijven van Rebottled? Volg ze dan op Facebook!
19718552_1399310843498061_1680531689_o
Van links naar rechts: Juan Diego Flores, Jermain van der Graaf, Ferry Tillekens en oud teamlid Gideon Sap.
Rebottled is naar de Enexit!