Het weekend van 11, 12, en 13 december stond helemaal in het teken van kerst en winter in Utrecht. Dit omdat ‘Knüss Winterfest’ plaatsvond; een festijn vol winterevenementen. Na een geslaagde eerste editie van Gat in de Markt in de lente,  was dit een mooi moment om een tweede editie te laten plaatsvinden; een kersteditie! Gat in de Markt is een markt waar sociaal en duurzaam ondernemers hun producten kunnen verkopen. Bij deze editie was het aantal ondernemers bijna verdubbeld, waardoor er maar liefst 50 marktkramen waren. Hiertoe behoorden ook de andere projecten van Enactus Utrecht, die aanwezig waren om hun producten te verkopen of bekend te maken.

 

Wij van Gat in de Markt zijn ontzettend blij en trots op de kersteditie die we afgelopen zaterdag 12 dec. in de sfeervolle Jacobikerk plaats vond. Het was een goed georganiseerde dag vol gezelligheid, fijne sfeer, en een gevarieerd publiek. Ook waren er mooie muziekoptredens van onder andere een kerstkoor. De winacties, zoals op de foto met de kerstman, vielen ook goed in de smaak!

Wij willen verder onze hoofdsponsor het Utrechts Universiteitsfonds bedanken. Na maanden er zoveel tijd en energie in gestoken te hebben, gaf het enorme voldoening om te zien dat het zo’n prachtige dag werd. Na een lekker avondje ons succes gevierd te hebben, gaan we er weer vol energie tegenaan om van de volgende editie net zoiets moois te maken!

Teamupdate: Gat in de Markt