Inmiddels hebben vijf nieuwe Enactus-leden het figuurlijke stokje overgenomen van team Gat in de Markt. Enthousiast zijn zij aan de slag gegaan en deze update komt voor Gat in de Markt precies op het goede moment. Deze week zijn namelijk belangrijke knopen doorgehakt, maar eerst even terug naar het begin.

Na de zomer is het team ambitieus aan de slag gegaan, met allerlei nieuwe ideeën. Dit jaar zal er namelijk een vervolg moeten worden gegeven aan de succesvolle eerste editie van Gat in de Markt, afgelopen mei in de Janskerk. Al snel was het idee voor een tweede editie geboren: een Gat in de Markt wintereditie die geheel in het teken zal staan van Kerst!

Nadat het team gekozen had voor een 2e editie rondom Kerst, sloop er wat stress in het team. December kwam namelijk steeds dichterbij. De datum was al snel geprikt, de locatie bleek lastiger. Dringend werd er op zoek gegaan naar een nieuwe spetterende locatie. Na slapeloze nachten van enkele van onze teamleden, is de locatie afgelopen week definitief vastgesteld:

Met trots deelt team Gat in de Markt mee, dat de 2e editie zal plaatsvinden op zaterdag 12 december 2015 in de Jacobikerk, Utrecht!

Dus streep al je afspraken door en blok 12 december in je agenda! We zien je graag in de Jacobikerk, Sint Jacobsstraat 171 te Utrecht. Houd onze Facebook, Twitter, Instagram en vernieuwde website in de gaten voor meer informatie: http://www.gatindemarktutrecht.nl/

Teamupdate: Gat in de Markt