Het nieuwe collegejaar is alweer een tijdje begonnen en KlikStart ging knallend van start! We mochten in een paar maanden tijd maar liefst vijf nieuwe gezichten verwelkomen: Michelle, Jaimy, Guusje, Michael en Stefan zijn ons team komen versterken. De rest van het team heeft ze goed ingewerkt en het loopt inmiddels dan ook weer soepeltjes. De cursussen zijn bovendien weer begonnen en nieuwe stagiaires geven vol enthousiasme les aan de ouderen.

Daarnaast is KlikStart druk bezig geweest met allerlei initiatieven om de horizon van onze onderneming te verbreden. Zo zijn we dit jaar van start gegaan met een samenwerking met Digitale Buddies, een initiatief van nationale organisatie Hollandsch Welvaren. Ouderen leren via dit project omgaan met de computer via een persoonlijk levensverhaal. Ze zoeken onder begeleiding van stagiaires dingen op wat te maken heeft met hun leven, bijvoorbeeld een vroegere school of voetbalclub. Een hele leuke manier om met een laptop en internet om te leren gaan!

KlikStart heeft zich een halfjaar lang ingezet tijdens het Social Startup-traject van Enactus Nederland. Door goede begeleiding en interessante workshops werden we klaargestoomd voor de grote finale tijdens de Dragons Dan op het Enactus Startevent. KlikStart en twee andere Nederlandse teams mochten pitchen wat we het afgelopen jaar hebben bereikt en wat onze plannen voor de toekomst zijn. En.. ons harde werken werd beloond: KlikStart heeft het traject en daarmee 500 euro gewonnen! Een geweldige teamprestatie en we gaan vol goede moed verder werken aan de toekomst.

Teamupdate: KlikStart