Kookeiland heeft de decembermaand van 2015 goed afgesloten door enkele succesvolle caterings te verzorgen. Zo stonden we begin december op Gat in de Markt, een evenement dat georganiseerd wordt door een project van Enactus Utrecht, in de Jacobikerk te Utrecht. Wat een geweldige dag was het! Anita (één van onze nieuwe kooktoppers) heeft samen met Rosalie fanatiek staan promoten voor Kookeiland en iedereen mocht onze heerlijke vegetarische wraps proeven. Aan het einde van de dag waren we helemaal uitverkocht!

Nog geen week later stond de volgende catering alweer voor de deur. Nog net voor de kerstvakantie hebben we op een basisschool in Utrecht een lunch met veel verschillende gerechten geserveerd voor docenten. Dit was natuurlijk allemaal niet gelukt zonder de hulp van onze nieuwe teamleden, ofwel cookies, bij Kookeiland. Merle, Sietse, Mauk, Nina en Lotte hebben meteen mogen ontdekken hoe het is om deel te zijn van Kookeiland. Ze zijn samen met de vrouwen gaan koken en hebben heerlijke gerechten op tafel gezet. Al met al een groot succes!

2015 is een goed jaar geweest door de komst van nieuwe vrouwen binnen ons kookteam en door de vele catering-aanvragen. Wij hopen dat 2016 afgelopen jaar gaat overtreffen!

Teamupdate: Kookeiland