Change is on its way! We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met vernieuwen en professionaliseren van (bijna) alles binnen onze onderneming. We zijn begonnen met het herstructureren van het traject dat onze vluchtelingen doorlopen om hen zo nog beter te kunnen helpen en uiteindelijk door te laten stromen in de Nederlandse arbeidsmarkt.

Idjatoe

We nemen onze marketing op de schop, zowel online als offline. We hebben onder andere de website een nieuw likje verf gegeven en toegankelijker gemaakt. Daarnaast zijn we bezig met een idee dat voortkwam uit een meeting met Frisse Blikken, die ons heeft geholpen met onze eigen ‘frisse blik’. We mogen helaas nog niet verklappen wat, maar we hopen het binnenkort te mogen aankondigen.

Daarnaast hebben we een vast menu dat we door en door hebben getest om zo een super kwaliteit te kunnen bieden. Klein voorproefje: huisgemaakte linzenbitterballen, lamstoof met honing en amandel en oosterse pompoensoep! Bekijk snel het uitgebreide menu op onze website.

Tot slot hebben we een aantal nieuwe toppers in ons team! Anne en Marlies zullen Lisanne versterken in het marketing/acquisitieteam en Lisa zal met Morsal zich aan het traject van de vluchtelingen wijden. Binnenkort worden ze stuk voor stuk voorgesteld op onze sociale media, dus blijf ons volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn!

15178952_1127349813987551_7779403241331302796_n

Teamupdate: Kookeiland