Waar iedereen deze zomer lekker van de zon genoot, was Kookeiland al druk bezig met de voorbereiding van nieuwe caterings. Op 3 september stond de eerste catering voor de deur, die in het teken stond van duurzaam koken. Een initiatief van SGS, waarbij het doel was om samen met de kanjers van Kookeiland en studenten een duurzame maaltijd te koken.

De vrouwen hebben samen met de studenten heerlijke gerechten op tafel gezet. Een courgettesoep, een pastasalade met bietjes, wraps en brood met verschillende dips stonden op het menu. Na alle inspanning van de dag hebben de vrouwen nog samen met de studenten genoten van een duurzaam zelf gebrouwen biertje. Een geslaagde avond kunnen we het zeker noemen! Op 21 september staat de volgende catering gepland voor Kookeiland, waar we nu met veel enthousiasme naar toe aan het werken zijn.

Daarnaast hebben we nog ander goed nieuws, Kookeiland heeft een nieuwe aanwinst voor het cateringteam. Ninah zal binnenkort aan de slag gaan bij Kookeiland en we zijn ontzettend blij dat we haar mogen verwelkomen in ons team! Wij hebben er weer zin in dit jaar!

Teamupdate: Kookeiland