Oma’s United is het jaar goed begonnen! Met twee leuke en succesvolle dagen bij Gat in de Markt en Kerst in de Kas was het een goede start voor het nieuwe team. Winnie, Anne en Maud zijn dit jaar ons team komen versterken. Vol enthousiasme en energie zijn we begonnen aan onze nieuwe taken en natuurlijk de workshops met de oma’s. We zijn druk aan het brainstormen om de producten nog mooier, leuker en van hogere kwaliteit te maken, niet alleen voor de oma’s, maar ook voor iedereen die ze koopt.

Naast de gezellige workshops is het belangrijk dat de producten ook goed verkocht gaan worden. We zijn begonnen dit makkelijker te maken door het opzetten van onze webshop. Via https://www.etsy.com/nl/shop/OmaUnited kunnen mensen nu heel gemakkelijk alle leuke producten online bestellen. Ook willen we graag dat onze mooie producten te verkrijgen zijn in de winkels van Utrecht, dus gaan we op zoek naar leuke samenwerkingen.

We kijken er naar uit om de huidige en nieuwe oma’s dit jaar nog veel meer leuke middagen te bezorgen en natuurlijk samen nog meer mooie producten te maken. Houd onze Facebook in de gaten voor alle updates!

Teamupdate: Oma’s United