Hoewel er in de zomermaanden geen workshops  hebben plaatsgevonden, zijn we achter de schermen al druk bezig geweest voor het komende jaar. Met drie locaties waar de workshops volgende week weer beginnen, was er genoeg om voor te bereiden!

We zijn dit jaar goed begonnen: afgelopen woensdag heeft het uitje van Oma’s United eindelijk mogen plaatsvinden! Alle oma’s waren dan ook erg blij toen ze na een lange vakantie weer werden opgebeld met de vraag of ze gezellig mee gingen naar kinderboerderij Gagelsteede. De oma’s zijn gebracht met de bussen en we hebben ze op de kinderboerderij verwelkomt met koffie, thee en lekkers. Sommige oma’s hadden zelf ook allerlei lekkernijen gemaakt! Na de koffie zijn we met rolstoelen en rollators een rondje gaan lopen over de kinderboerderij, al vonden sommige het maar stinken daar.  Vervolgens hebben we deze mooie dag afgesloten met een potje Bingo en een lekkere lunch met een hoop sandwiches. Het was een leuke, gezellige en zeer geslaagde dag!

Woensdag 23 september staat de eerste workshop alweer op het programma en de oma’s staan al te trappelen. Hou onze facebook in de gaten en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Teamupdate: Oma’s United