Daar zijn we weer met “Potje met”, na een paar spannende weken vol actie!
Er is veel contact geweest met verschillende partijen die ons zouden kunnen helpen met ons hoofddoel: voedselverspilling. Zo hebben we gesproken met iemand van het mooie initiatief als “de verspillingsfabriek Hutten” die deze maand is geopend in Veghel. Echter willen wij als Potje Met niet alleen voedsel upcyclen, maar willen we ook onze bijdrage doen aan een sociale doelgroep!

Daar kwam Syndion in beeld, een bedrijf uit Gorinchem dat onder andere mensen met een verstandelijke beperking voorziet van een leuke dagbesteding. Zij snijden de groenten, doen jam in potjes en produceren voor ons heerlijke “Potjes met”. Onze samenwerking heeft gezorgd voor een eerste pilot met Potjes met, waar wij erg trots op zijn! Naast een geweldige look hebben de “Potjes met” ook nog eens een verbeterd receptuur.

Ben jij benieuwd hoe de “Potjes met” nu smaken? En wil jij een positieve inbreng hebben door mogelijk een gouden tip te geven voor een nog betere receptuur? Kom dan op 12 december naar “Gat in de Markt” in de Jacobikerk en laat weten wat jij wat van onze pilot vindt!

Teamupdate: Potje Met