Enactus Utrecht grijpt nét naast de Tolerantieprijs 2013

Utrecht – Enactus Utrecht, dé organisatie voor sociaal ondernemen, was naast zes andere initiatieven genomineerd voor de Tolerantieprijs 2013. Deze prijs steunt initiatieven zoals Enactus Utrecht die de verdraagzaamheid, respect en begrip in de Utrechtse samenleving vergroten. 

De prijsuitreiking van de Tolerantieprijs 2013 vond plaats tijdens het “Manifest van de Vreedzame Stad”. Deze avond stond in het teken van een veilige en vreedzame samenleving en komt voort uit een initiatief van de politie, de Vreedzame School & Wijk en Stichting Vrede van Utrecht.

TolerantieprijsAan de burgermeester van Utrecht, de heer Aleid Wolfsen, was het de eer om deze mooie prijs uit te reiken. Helaas heeft Enactus Utrecht niet gewonnen. Wel zijn wij ontzettend trots dat de burgermeester een van onze projecten, Oma’s United, persoonlijk heeft genoemd tijdens zijn toespraak. Naast Oma’s United hebben wij nog meer mooie projecten die in het kader staan van het verbeteren van de levensstandaard van mensen in Utrecht die lager op de sociale ladder staan.

Ben jij geïnteresseerd in wat wij nog meer doen binnen Enactus Utrecht? Wil je meer te weten komen over de andere ondernemingen die wij runnen? Zou je zelf ook willen leren hoe het is om een project te runnen of op te starten? Of wil jij naast je studie meer in contact komen met het bedrijfsleven? Kom dan naar onze voorlichtingsavond op 21 november!! Stuur voor meer informatie een e-mail naar: communicatie@enactusutrecht.nl

 

Tolerantieprijs 2013