Als bestuurslid ben je met vijf andere studenten verantwoordelijk voor het beleid en de strategie van Enactus Utrecht. Het doel van het bestuur is om de leden en de projecten zo goed mogelijk te laten functioneren. Voor meer informatie over de verschillende functies kun je kijken onder het kopje bestuur.

Tijdens een bestuursjaar ontdek je waar jouw talenten liggen, ontwikkel je leiderschapskwaliteiten en communicatievaardigheden die in je verdere carrière goed van pas komen. Daarnaast leer je ontzettend veel op het gebied van sociaal ondernemerschap. Enactus Nederland organiseert in samenwerking met grote bedrijven als Ormit, Randstad, KPMG en Unilever, verschillende evenementen, trainingen en intervisiedagen voor. Ook bestaat er de mogelijkheid gecoacht te worden door een alumnus van Enactus Utrecht en/of iemand uit het bedrijfsleven, zoals een coach vanuit Schiphol Group of Heineken. Op deze manier haal jij het maximale uit jouw bestuursjaar.

Naast al het harde werken is er ook veel gezelligheid: een Enactusweekend, bestuursvakantie, borrels en nieuwe mensen leren kennen. Juist deze balans maakt dit bestuursjaar een tijd om nooit te vergeten! Als bestuurslid ben je zo’n 20 tot 25 uur in de week actief voor Enactus. Het is geen vereiste om al actief te zijn bij Enactus, een frisse blik in het bestuur is altijd welkom.

Aanmelden

Vacature: bestuurslid