Afgelopen vrijdag 7 maart 2014 heeft het Ziggo-team van Enactus Utrecht de Ziggo Challenge 2014 gewonnen met hun concept “Help een Handje”! Voor de winnaar stelt Ziggo een Business Advisor beschikbaar en maarliefst €1.500,00 investeringsgeld! Een geweldige mogelijkheid om met een partner van Enactus Nederland een nieuwe sociale onderneming te starten.

Voorafgaand aan deze dag had Ziggo een challenge uitgeschreven waarbij Eanctus teams uitgedaagd werden om een sociaal ondernemende oplossing te bedenken voor de volgende kwestie:

Hoe kan digitalisering en informatisering de kwaliteit van leven verbeteren van mensen die dat nodig hebben?

ziggo winnen

Het team, bestaande uit twee bestuursleden en leden uit team Kookeiland en Mama’s met Missie, is hier mee aan de slag gegaan. Samen hebben zij een concept uitgewerkt wat op 7 maart gepresenteerd werd bij Ziggo. Het team streed tegen Enactus UvA en Enactus Stenden Leeuwarden. Na een lang juryberaad kwam Enactus Utrecht al winnaar uit de bus! Hiermee willen wij het Ziggo team feliciteren voor hun geweldige inzet en fantastische concept!

Daarnaast heeft Ziggo uiteindelijk aan alle teams advies belooft. Een groot committent van een belangrijke partner van Enactus Nederland. Bij deze willen we dan ook Ziggo bedanken voor hun steun en een hele leuke dag!

Houd onze website in de gaten voor meer informatie over het nieuwe concept: Help een Handje!

Ziggo Challenge 2014