Vacaturebank

Op deze vacaturebank zie je onze openstaande vacatures. Daarnaast zie je relevante vacatures vanuit ons partnernetwerk. Meer weten over lid worden bij Enactus Utrecht? Ga dan naar ‘lid worden’. Meer weten over onze partners, of wil jij jouw relevante vacature op onze vacaturebank? Ga dan naar ‘partners’ of stuur vrijblijvend een mailtje naar extern@enactusutrecht.nl

Marketing Manager - Toekies

Onze onderneming Toekies is op zoek naar een nieuwe Marketing Managers! Ben jij een held met social media, canva en wordpress, of wil je dat in ieder geval worden? En wil jij positieve impact maken en vluchtelingenkinderen weer laten dromen over hun toekomst? Lees dan snel verder!

Stage - Enactus Utrecht

Vanaf dit collegejaar is het mogelijk voor studenten van de Universiteit Utrecht om stage te lopen bij Enactus Utrecht. Volg jij een minor die te maken heeft met ondernemen? Dan is dit zeker iets voor jou! Meer weten over de stage? Lees dan snel verder!

SDG Traineeship - SDH House Network

Het SDG House Network en TheRockGRoup starten een landelijk SDG traineeship programma om 500 jongeren kennis te laten maken, en bieden ervaring met duurzaam en sociaal ondernemen. De jongeren zullen worden opgeleid tot ware SDG-professionals’. Het programma biedt de jongeren een unieke gelegenheid om zichzelf te ontwikkelen en hun carrièrekansen te verbeteren in een groeiende sector van bedrijven die zich inzetten voor het behalen van de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Het traineeship zal plaatsvinden bij meer dan honderd opdrachtgevers: bedrijven, start-ups en gemeenten.

 

Stage - Impact030

Impact030 bouwt aan een trendsettend ecosysteem dat zich inzet voor de zichtbaarheid, kwaliteit en relevantie van het ondersteuningsaanbod en netwerk voor Utrechtse sociaal ondernemers. Als communicatie-pionier help je mee om ​informatie en succesverhalen te communiceren en mee te bouwen aan de community rond dit ecosysteem. Meer weten? Lees snel meer!

Host/hostess gezocht!

De Social Impact Factory is dé hotspot voor sociaal ondernemerschap. Vanuit onze centrale locatie in het centrum van Utrecht en via projecten door het hele land helpen wij innovatieve ondernemers bij het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. 

Contact

Email: communicatie@enactusutrecht.nl
Bolognalaan 101
3584CJ, Utrecht
MON-WED-THU 09:00 - 17:00

"A head
for business
a heart
for the world"