WORD STUDENT ONDERNEMER

Leer Meer

Meld je aan en krijg de kans om door middel van het runnen van je eigen sociale onderneming, maatschappelijke impact te maken in Utrecht en omgeving. Je daagt jezelf uit, ontwikkelt jezelf op het gebied van sociaal ondernemerschap en je vergroot je (professionele) netwerk. Ook kom je in contact met het bedrijfsleven en partners (o.a. KPMG, Randstad & Rabobank). Studenten bij Enactus Utrecht zijn enthousiast en gedreven en samen met jouw team krijg je de kans om de toffe evenementen bij te wonen. Hieronder zie je de de vacatures die we open hebben staan. Spreekt dit jou aan? Grijp dan nu je kans en meld je aan bij Enactus Utrecht! Zodra we weer nieuwe leden werven verschijnen hieronder de teams waar we leden voor zoeken.

Als studentondernemer run je samen met een team studenten een eigen sociale onderneming of zet je een nieuwe sociale onderneming op in de denktank. Met jouw ondernemende aanpak ben jij degene die een doelgroep in de maatschappij vooruit helpt. Hierbij krijg je professionele ondersteuning van het bestuur, business coaches en partners. Je besteed 8-10 uur per week aan het wekelijks vergaderen met je team, het uitvoeren van functie-specifieke taken, het bijwonen van de Academy en de Enactus-avonden, waarna altijd een gezellige borrel plaatsvindt. Daarbij komen ook nog de onvergetelijke evenementen die Enactus-Nederland voor je organiseert, zoals de Nationale competitie en het Heineken Event. 

Door het opzetten en runnen van een sociale onderneming ben je in staat om een bepaalde doelgroep in de samenleving vooruit te helpen. Tegelijkertijd ontwikkel je je op veel verschillende vlakken. Zo leer je hoe het is om verantwoordelijk te zijn voor de voortgang en het bestaan van een eigen sociale onderneming. Daarnaast bieden de vele trainingen en workshops je de mogelijkheid om een breed scala aan vaardigheden te verwerven en je te oriënteren op de arbeidsmarkt. Ook word je onderdeel van een groot (internationaal) netwerk, waar vriendschappen voor het leven worden gesloten en lijntjes naar de arbeidsmarkt worden gelegd!

Binnen een team zijn verschillende functies en het verschilt per onderneming welke dat zijn. Voorbeelden hiervan zijn: teamcaptain, events manager, marketing manager, penningmeester, externe relaties, sales manager of productie manager. Meer weten? Download hieronder de informatiebrochure voor studentondernemer bij Enactus Utrecht.

  • Ervaring om in een gezellig team je eigen startup te runnen of op te zetten

  • Maak de wereld een stukje beter door met jouw onderneming sociale of duurzame impact te maken!

  • Workshops en trainingen op het gebied van sociaal en duurzaam ondernemerschap, sales, marketing, persoonlijke ontwikkeling (denk aan pitchen, leiderschap) en meer!

  • Persoonlijke coaching om jouw ontwikkelingsdoelen te halen

  • Borrels en andere gezellige activiteiten en een hechte community

  • Toegang tot het grote netwerk van Enactus Utrecht, Enactus Nederland en Enactus worldwide. Grote bedrijven als KPMG, Heineken en Rabobank, maar ook startups en trainingsbureaus zijn nauw betrokken bij Enactus.

  • Maak deel uit van een studentenorganisatie met meer dan 72.000 studenten wereldwijd!

  • In 2020 komt HET Enactus evenement, de Worldcup, naar Utrecht. Hier zullen de beste teams van over de hele wereld met elkaar de strijd aangaan. Meer dan 3000 ondernemende studenten en de top van het internationale bedrijfsleven zullen sociaal en duurzaam ondernemerschap in Utrecht op de kaart zetten. 

Lijkt dit je wat? Word dan onderdeel van Enactus Utrecht! Als je solliciteert, kijken we zowel naar jou als de behoeften van de onderneming, zodat je op een plek terecht komt waar je talent naar voren komt en je waarde kan toevoegen. Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

Contact

Email: communicatie@enactusutrecht.nl
Bolognalaan 101
3584CJ, Utrecht
MON-WED-FRI 10:00 - 16:00

"A head
for business
a heart
for the world"