Het 1,5m Wijntje

'Het Anderhalvemeterwijntje is lekker én verantwoord! Zo geeft het mensen de gelegenheid elkaar weer op gepaste afstand te zien en stimuleert het daarmee ook nog de lokale economie. Een win-wijn situatie!'

Het Anderhalvemeterwijntje is niet zomaar een fles wijn. Het is een fles wijn van Nederlandse bodem, die men elkaar cadeau kan doen en waarmee je elkaar direct kan uitnodigen om de fles samen te openen. Bij het bestellen kan men een persoonlijke boodschap op de fles laten zetten, waarin hij/zij een moment kiest om de fles samen te openen. Uiteraard gebeurt dit alles op gepaste afstand en wanneer men dit tijdens de borrel toch even vergeet, kan hij/zij eraan herinnerd worden met het bijschenken van het glas.

 

Onze missie is om ervoor te zorgen dat mensen elkaar niet uit het oog verliezen. Door alle maatregelen omtrent COVID-19, zijn mensen geneigd om binnen te blijven. Het risico hiervan is dat we elkaar dan niet meer komen te spreken en relaties komen te vervallen. Met onze fles wijn kan dit voorkomen worden: door een fles wijn cadeau te doen geef je niet enkel aan dat je aan elkaar denkt, maar door er ook door een datum op te zetten waarop de fles moet worden geopend. Niet enkel is dit een leuke ervaring, het is ook een verantwoorde ervaring waarbij je elkaar weer zorgeloos kan zien. Vergeet namelijk niet, wij moeten fysiek-, maar zeker niet sociaal afstand van elkaar houden!