wil jij lid worden?

Ben jij actief, ondernemend en op zoek naar een uitdaging naast je studie?

Dan ben je bij Enactus Utrecht aan het juiste adres! 

Meld je aan en krijg de kans om door middel van het runnen van je eigen sociale onderneming, maatschappelijke impact te maken in Utrecht en omgeving. Je daagt jezelf uit, ontwikkelt jezelf op het gebied van sociaal ondernemerschap en je vergroot je (professionele) netwerk. Ook kom je in contact met het bedrijfsleven en partners (o.a. KPMG, Randstad & Rabobank). Studenten bij Enactus Utrecht zijn enthousiast en gedreven en samen met jouw team krijg je de kans om de toffe evenementen bij te wonen. Spreekt dit jou aan? Laat dan je gegevens achter en we nemen contact met je op ten tijde van de eerstvolgende werving!

Word student ondernemer

Wil jij je eigen onderneming runnen? Word student ondernemer!

Kom stage lopen

Ben jij op zoek naar een toffe, uitdagende stage?

Bestuursjaar

Ben jij geïnteresseerd in een bestuursjaar bij Enactus?

Eerstvolgende wervingsperiode

De volgende werving zal beginnen rond november 2020. Dan gaan we weer op zoek naar studenten die hun eigen sociale onderneming willen runnen bij Enactus! Heb je interesse? Houd onze social media goed in de gaten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de informatieavond. Op het moment dat er weer vacatures zijn kun je solliciteren bij Enactus, op basis hiervan zal er een selectie worden gemaakt. Wil je niet direct solliciteren maar heb je wel interesse voor de volgende werving? Klik dan op de knop hiernaast om vrijblijvend je e-mail achter te laten!

 

Meer informatie? 

Volg onze Facebook, Instagram en LinkedIn om een impressie te krijgen van de activiteiten die we ondernemen! Heb je vragen? Mail dan naar hr@enactusutrecht.nl of kom langs voor een kop koffie! 

Contact

Email: communicatie@enactusutrecht.nl
Bolognalaan 101
3584CJ, Utrecht
MON-WED-THU 10:00 - 16:00​

"A head
for business
a heart
for the world"