wil jij lid worden?

Ben jij actief, ondernemend en op zoek naar een uitdaging naast je studie?

Dan ben je bij Enactus Utrecht aan het juiste adres! 

Meld je aan en krijg de kans om door middel van het runnen van je eigen sociale onderneming maatschappelijke impact te maken in Utrecht en omgeving. Je daagt jezelf uit, ontwikkelt jezelf op het gebied van sociaal ondernemerschap en je vergroot je (professionele) netwerk. Ook kom je in contact met het bedrijfsleven en partners. Studenten bij Enactus Utrecht zijn enthousiast en gedreven en samen met jouw team krijg je de kans om toffe evenementen, trainingen en workshops bij te wonen. Spreekt dit jou aan? Kijk dan verder bij ‘word studentondernemer’. Nog niet zeker? Laat dan je gegevens achter en we nemen contact met je op ten tijde van de eerstvolgende werving!

Word student ondernemer

Wil jij je eigen onderneming runnen? Word student ondernemer!

Bestuursjaar

Ben jij geïnteresseerd in een bestuursjaar bij Enactus?

Eerstvolgende werving

De eerstvolgende aanmelddeadline is op woensdag 1 december 23:59 Wil jij lid  worden bij  Enactus Utrecht? Meld je dan aan via het aanmeldformulier! Meer weten? Klik dan op ‘word studentondernemer’ hierboven. Houd daarnaast onze social media goed in de gaten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meer weten? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar hr@enctusutrecht.nl of laat hieronder je e-mail adres achter, dan zetten we je op de interesselijst en houden we je op de hoogte!

 

Meer informatie? 

Stuur dan een mailtje naar hr@enactusutrecht.nl! Meld je aan via de knop hieronder. Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn om een impressie te krijgen van de activiteiten die we ondernemen! Ben je geïnteresseerd? Laat dan vrijblijvend je e-mail achter hieronder en we nemen contact met je op!

Laat hier vrijblijvend je e-mail achter!

Contact

Email: communicatie@enactusutrecht.nl
Bolognalaan 101
3584CJ, Utrecht
MON-WED-THU 10:00 - 17:00

"A head
for business
a heart
for the world"