Stage lopen?

Vanaf aankomend collegejaar is het mogelijk voor studenten van de Universiteit Utrecht om stage te lopen bij Enactus Utrecht. Volg jij een minor die te maken heeft met ondernemen? Dan is dit zeker iets voor jou!

Wie komt er in aanmerking voor deze stage, en hoe ziet de stage er uit?

  • Studenten die de minor sociaal ondernemerschap, entrepeneurship of entrepeneurship and life sciences volgen aan de Universiteit Utrecht komen in aanmerking voor deze stage.
  • Je wordt volwaardig lid van studentenorganisatie Enactus Utrecht, en gaat 10 maanden lang 8-10 uur per week aan de slag om met een team andere enthousiaste studenten je eigen sociale onderneming op te zetten.
  • Je wordt persoonlijk en professioneel begeleid, krijgt diverse relevante workshops en trainingen aangeboden en bouwt aan je professionele netwerk. Je betaalt, net als alle andere leden, 12,50 contributie per maand.
  • Na het succesvol afronden van je stage haal je, in samenspraak met je stagecoördinator, 7,5 ECT. Na je stage ben je meer dan welkom om lid te blijven en je onderneming verder door te ontwikkelen! 
  • Enthousiast? Klik dan op de knop hieronder om je direct aan te melden! Nog niet zeker? Laat dan vrijblijvend je email achter of mail voor vragen gerust naar hr@enactusutrecht.nl!

Contact

Email: communicatie@enactusutrecht.nl
Bolognalaan 101
3584CJ, Utrecht
MON-WED-THU 10:00 - 16:00​

"A head
for business
a heart
for the world"