Maanden heeft het team Toekies er naar toe gewerkt en nu is het eindelijk zover: de webshop is LIVE! De mooiste kindershirts zijn te koop, in verschillende kleuren en maten. Benieuwd naar het resultaat? Neem dan snel een kijkje op hun site: www.toekies.nl

Maar wat ging daar nou allemaal aan vooraf?

In de zomer van 2017 heeft het team een tekenmiddag georganiseerd op een Taalschool in Houten. Ongeveer 60 vluchtelingenkids hebben meegedaan met deze creatieve middag.

Vervolgens moest het team iemand vinden die de mooie toekomstdromen kon omzetten tot een aantal professionele designs. Deze designs zijn prachtig gelukt, waarbij de tekeningen van de kids nog duidelijk te herkennen zijn!

In de tussentijd had Toekies een startkapitaal nodig om de eerste batch te bestellen. Voor elke startup is het een uitdaging om dit eerste bedrag bij elkaar te krijgen, maar Toekies had het slim aangepakt. Zo startten ze in december een crowdfunding, waarbij ze maar liefst rond de 2800 euro hebben opgehaald! Naast dit geweldige resultaat stond Toekies op nummer drie van best lopende projecten van de 1%CLUB, waarvoor ze een mooie prijs kregen uitgereikt.

Vervolgens werden de shirts besteld en bedrukt. Het was een uitdaging om hier goede, professiole foto’s van te maken. Ook ging het team terug naar de Taalschool voor een vette fotoshoot met de kids in de Toekies shirts! De site en webshop werden in orde gemaakt, and there they go! Ben jij de volgende die zo’n mooi shirt koopt?

De opbrengst van deze shirts wordt geherinvesteerd in de kinderen, in de vorm van educatieve materialen en evenementen. Beroepen snuffeldagen en een zomer-taal-kamp is wat Toekies wil realiseren!

 

De webshop van Toekies is LIVE!