Vorige week organiseerde Enactus Utrecht de enige echt ‘Bring Your Friend’ avond. Dit vond plaats bij onze Partner Frisse blikken en was een enorm succes! Iedereen van Enactus kon een vriend of vriendin meenemen, om te laten zien wat we zoal doen door het jaar heen en waar we allemaal zo hard voor werken! Tijdens de avond werden er twee interessante workshops gegeven, van Frisse Blikken zelf en van YSE!

De training van YSE kwam als een reddende engel voor alle mensen die constant ontzettend druk zijn en geen rust kunnen pakken, een valkuil voor velen in deze tijd! Zij stelden ons de vraag:
– Heb je wel eens een gesprek gehad en weet niet meer waar je het over had als het door een onverwachte gebeurtenis wordt onderbroken?
– Ben je wel eens de verjaardag of een andere ‘belangrijke’ gebeurtenis van een vriend of vriendin vergeten?
– Ken je dat gevoel, dat als je een dag vrij hebt, je alsnog het gevoel dat je constant wat moet doen?

Probeer je eens voor te stellen hoe het zou zijn als je al je zaken altijd en op elk niveau onder controle had. Stel je voor dat je geest vrij was van beslommeringen en dat niets je productiviteit in de weg stond. YSE, bedankt!

De training van Frisse Blikken draaide om ‘Commerciële gespreksvoering’. Zo leerden we op een open en interactieve manier een commercieel gesprek te structureren en te hebben. Daarnaast leerden we een kernboodschap op een goede manier over te brengen en de behoeftes in kaart brengen. Tenslotte werd er ingegaan op het opbouwen van een relatie.

De avond werd afgesloten met een gezellige borrel bij de Branding. Leuk om zo veel nieuwe gezichten te zien en het verhaal van Enactus over te brengen!

 

Enactus Bring Your Friend avond was een groot succes!