Afgelopen editie vond plaats in de Social Impact Factory in Utrecht. In samenwerking met Social Enterprise Days werden er twee leerzame dagen neergezet waar vele ontmoetingen tussen ondernemers en geïnteresseerden plaatsvonden en ideeën uitgewisseld werden.

Na deze succesvolle editie mochten wij, van Gat in de Markt, drie nieuwe teamleden verwelkomen en zijn we hard op zoek gegaan naar een samenwerking voor de volgende editie, en met resultaat! Met trots kunnen we mededelen dat wij, in samenwerking met Culturele zondagen, de volgende editie organiseren: de Nieuwjaarsduik op 14 januari op de Ganzenmarkt in Utrecht.

Met jullie willen wij een mooie traditionele start maken van het nieuwe culturele kalenderjaar in Utrecht. Culturele instellingen en makers openen de deuren en presenteren een programma voor jong en oud. Dit zal aanvoelen als een warm bad, waarbij je ondergedompeld wordt met een mix van previews, lezingen, presentaties, workshops, tentoonstellingen en optredens. Raak geïnspireerd door het aanbod en maak nader kennis met locaties, makers en organisaties.

Hopelijk zien wij jullie op 14 januari want met jullie wordt deze editie een heel stuk mooier! Houd onze facebook en website in de gaten voor meer informatie en updates: https://www.facebook.com/gatindemarktUtrecht/ en http://www.gatindemarktutrecht.nl/

 

gat in de markt editie

Teamupdate: Gat in de Markt