Vacaturebank

Op deze vacaturebank zie je onze openstaande vacatures. Daarnaast zie je relevante vacatures vanuit ons partnernetwerk. Meer weten over lid worden bij Enactus Utrecht? Ga dan naar ‘lid worden’. Meer weten over onze partners, of wil jij jouw relevante vacature op onze vacaturebank? Ga dan naar ‘partners’ of stuur vrijblijvend een mailtje naar extern@enactusutrecht.nl

Enactus @Work (voor leden):

Enactus Utrecht en het online platform JongSelect zijn tot een unieke samenwerking gekomen: Enactus @Work. Dit is een speciale tool waar jij als lid van de vereniging op zoek kunt naar een nieuwe (bij)baan of stage in de regio. Enactus @Work is een maatschappelijk online platform dat zich richt op werving en selectie. Via @Work worden de leden van de vereniging verbonden met het (Utrechtse) bedrijfsleven. Check snel de link hiernaast en meld je aan!

Junior projectmedewerker milieu - startersfunctie

Wij zijn op zoek naar een junior projectmedewerker milieu die inzetbaar is op verschillende projecten die wij uitvoeren voor onze opdrachtgevers. De werkervaring hoef je nog niet te hebben, die kun je bij ons opdoen. Door het aanbieden van professionele trainingen helpen wij jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.

 

Wizzards gezocht! - bijbaan

Op zoek naar een uitdagende en leerzame bijbaan? Dan ben je bij Wizzards bij het juiste adres! We zijn op zoek naar een Circle Team Lead en nieuwe Marketeers. Wizzards is een jonge startup dat (beginnende) ondernemers adviseert in elk facet van online marketing.


Ondernemen? - online programma StartupLeap

UtrechtInc heeft voor de derde keer het online ideation programma StartupLeap aangekondigd. Het doel van het programma is om iedereen die een goed idee heeft te ondersteunen in zijn/ haar onderzoek naar de potentie er een schaalbare startup van te maken. Lijkt je dit wat? Klik snel door om hier meer over te weten te komen! 

Docent Assistent - Studenten Helpen Scholieren

Studenten Helpen Scholieren is een missiegedreven organisatie die  studenten koppelen aan scholen om een handje te helpen. Lagere werkdruk voor de docent, extra aandacht voor de leerlingen en een super leerzame ervaring voor jou. Waar wacht je nog op? Solliciteer nu en dan maken we samen het onderwijs van morgen!

SDG Traineeship - SDH House Network

Het SDG House Network en TheRockGRoup starten een landelijk SDG traineeship programma om 500 jongeren kennis te laten maken, en bieden ervaring met duurzaam en sociaal ondernemen. De jongeren zullen worden opgeleid tot ware SDG-professionals’. Het programma biedt de jongeren een unieke gelegenheid om zichzelf te ontwikkelen en hun carrièrekansen te verbeteren in een groeiende sector van bedrijven die zich inzetten voor het behalen van de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Het traineeship zal plaatsvinden bij meer dan honderd opdrachtgevers: bedrijven, start-ups en gemeenten.

 

Stage - Impact030

Impact030 bouwt aan een trendsettend ecosysteem dat zich inzet voor de zichtbaarheid, kwaliteit en relevantie van het ondersteuningsaanbod en netwerk voor Utrechtse sociaal ondernemers. Als communicatie-pionier help je mee om ​informatie en succesverhalen te communiceren en mee te bouwen aan de community rond dit ecosysteem. Meer weten? Lees snel meer!

Contact

Email: communicatie@enactusutrecht.nl
Bolognalaan 101
3584CJ, Utrecht
MON-WED-THU 09:00 - 17:00

"A head
for business
a heart
for the world"