WORD STUDENT ONDERNEMER

Als studentondernemer run je samen met een team studenten een eigen sociale onderneming of zet je een nieuwe sociale onderneming op in de denktank. Met jouw ondernemende aanpak ben jij degene die een doelgroep in de maatschappij vooruit helpt. Hierbij krijg je professionele ondersteuning van het bestuur, business coaches en partners. Je besteed 7-8 uur per week aan het wekelijks vergaderen met je team, het uitvoeren van functie-specifieke taken, het bijwonen van de Academy en de Enactus-avonden, waarna altijd een gezellige borrel plaatsvindt. Daarbij komen ook nog de onvergetelijke evenementen die Enactus-Nederland voor je organiseert, zoals de Nationale competitie en het Heineken Event. 

Door het opzetten en runnen van een sociale onderneming ben je in staat om een bepaalde doelgroep in de samenleving vooruit te helpen. Tegelijkertijd ontwikkel je je op veel verschillende vlakken. Zo leer je hoe het is om verantwoordelijk te zijn voor de voortgang en het bestaan van een eigen sociale onderneming. Daarnaast bieden de vele trainingen en workshops je de mogelijkheid om een breed scala aan vaardigheden te verwerven en je te oriƫnteren op de arbeidsmarkt. Ook word je onderdeel van een groot (internationaal) netwerk, waar vriendschappen voor het leven worden gesloten en lijntjes naar de arbeidsmarkt worden gelegd!

Binnen een team zijn verschillende functies en het verschilt per onderneming welke dat zijn. Voorbeelden hiervan zijn: teamcaptain, events manager, marketing manager, penningmeester, externe relaties, sales manager of productie manager. Meer weten? Download hierboven de informatiebrochure voor studentondernemer bij Enactus Utrecht.

  • Ervaring om in een gezellig team je eigen startup te runnen of op te zetten

  • Maak de wereld een stukje beter door met jouw onderneming sociale of duurzame impact te maken!

  • Workshops en trainingen op het gebied van sociaal en duurzaam ondernemerschap, sales, marketing, persoonlijke ontwikkeling (denk aan pitchen, leiderschap) en meer!

  • Persoonlijke coaching om jouw ontwikkelingsdoelen te halen

  • Borrels en andere gezellige activiteiten en een hechte community

  • Toegang tot het grote netwerk van Enactus Utrecht, Enactus Nederland en Enactus worldwide. Grote bedrijven als KPMG, Heineken en Rabobank, maar ook startups en trainingsbureaus zijn nauw betrokken bij Enactus.

  • Maak deel uit van een studentenorganisatie met meer dan 72.000 studenten wereldwijd!

  • De kans om mee te doen aan de Nationale Competitie, waarbij alle teams van Enactus Nederland strijden om de titel. Het winnende team zal deelnemen aan The World Cup, waarbij meer dan 3000 ondernemende studenten en de top van het internationale bedrijfsleven sociaal en duurzaam ondernemerschap wereldwijd op de kaart zetten. Enactus Utrecht is de trotse winnaar van de Nationale Competitie 2020, wie weet sleep jij de volgende prijs in de wacht!

Lijkt dit je wat? Word dan onderdeel van Enactus Utrecht! Als je solliciteert, kijken we zowel naar jou als de behoeften van de onderneming, zodat je op een plek terecht komt waar je talent naar voren komt en je waarde kan toevoegen. Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

Contact

Email: communicatie@enactusutrecht.nl
Bolognalaan 101
3584CJ, Utrecht
MON-WO-DO 10:00 - 17:00

"A head
for business
a heart
for the world"