"Enactus Utrecht bevindt zich in een waardevol partnernetwerk waarbij samenwerkingen van enorm belang zijn voor de groei en ontwikkeling van beide partijen."
jonathan van de gronden
Externe relaties & Acquisitie 21'22
PROUDLY SUPPORTED BY OUR PREMIUM PARTNERS

Partner worden?

Een partnerschap met Enactus Utrecht biedt u de mogelijkheid om de stichting en haar ondernemingen te ondersteunen en te laten zien dat uw bedrijf zich sterk maakt voor een betere samenleving. Daarbij wordt u als partner van Enactus Utrecht onderdeel van een groot en internationaal netwerk dat zich samen inzet voor een betere wereld. Meer weten? Download dan onze partnerbrochure rechts bovenaan de pagina.

Heeft u interesse in een partnerschap met Enactus Utrecht? Neem dan contact op met Jonathan van de Gronden via extern@enactusutrecht.nl

Wilt u op de hoogte blijven van Enactus Utrecht? Schrijft u zich dan in voor de partners en vrienden van Enactus Utrecht maillijst.

Partners
Vrienden van Enactus Utrecht

Jouw naam ook op onze website? En wil jij bijdragen aan nog meer sociale en duurzame impact? Word dan vriend van Enactus Utrecht! Je kan zelf kiezen hoeveel je wil bijdragen via de knop hierboven. Laat het ons via het bericht wat je kan toevoegen vooral weten of je op de hoogte gehouden wil worden van onze ontwikkelingen via de nieuwsbrief! Daarnaast is het mogelijk om genoemd te worden op onze website als trotse ‘Vriend van’! Waar wacht je nog op? Word onze vriend!

Partners Enactus Nederland

Contact

Email: communicatie@enactusutrecht.nl
Bolognalaan 101
3584CJ, Utrecht
MON-WED-THU 10:00 - 17:00

"A head
for business
a heart
for the world"